Kataku Kohvimarja snäkid

Kohvikoor, ehk kohvi viljakest, on kohvi töötlemisel tekkiv looduslik kõrvalsaadus. Algselt kasutati seda peamiselt orgaanilise väetise valmistamiseks. Kuid viimase seitsme aasta jooksul, pärast kohvikirsside viljalihast eraldamist, on see leidnud tee ka inimtoiduks – ja seda mõjuval põhjusel. Kohvikoor sisaldab väga vähe kofeiini, samas on see rikkalik antioksüdantide ja kiudainete allikas. Just nende omaduste tõttu on see muutunud hinnatud koostisosaks nii toidu- kui joogitööstuses. Tänapäeval kasutatakse kohvikoort mitmekesistes toodetes: Toitudes – granola, snäkid, moosid Külmades jookides – naturaalsed karastusjoogid, kokteilid, isegi vein Soojades jookides – puuvilja-, tsitruse- ja õieinfusioonid See on suurepärane näide, kuidas jätkusuutlikkus ja looduslik toit saavad kokku, pakkudes uusi ja tervislikke maitseelamusi.

Suurus: 35g

Telli siit