Kataku kohvi kasvatatakse 1980 meetri kõrgusel merepinnast loodusliku varju all, ilma kunstväetiste või kemikaalideta. Taimi väetatakse vaid California vihmausside toodetud huumusega. Kohvioad on 100% Arabica sordist ning korjatakse käsitsi, järgides looduslähedasi ja jätkusuutlikke põhimõtteid. Tootmisprotsess – pesemine, fermenteerimine ja kuivatamine – toimub samuti traditsioonilisel moel.
Kohv röstitakse elaval tulel keskmisest kergemalt, et esile tuua selle naturaalsed maitsenüansid – magusad nagu panela (looduslik roosuhkur), šokolaadised ja kergelt puuviljased, tunda on ka tsitruselisi. Kuna kohvitaimed kasvavad koos suhruroo ja viljapuudega, on maitse tasakaalustatud, puhas ning ilma mõrkja järeltoonita. Samuti ei muuda see kohv happelisust, mis teeb sellest meeldiva joogi ka tundlikuma seedimisega inimestele.
Igas pakis on terved kohvioad (whole bean), mis sobivad neile, kes naudivad kohvi värskelt jahvatatult – just siis tuleb esile selle tõeline aroom ja maitse.


Kataku on ketšua keelest pärit sõna, mis tähendab puhkust. Meie kohv on loodud selleks, et tuua igasse tassi rahu, tasakaalu ja ühendus iseendaga.
- 100% Arabica – kvaliteetne kohvisort, mida hinnatakse selle pehme ja mitmekesise maitseprofiili poolest.
- Bourbon Rosé – haruldane ja delikaatne kohvisort, mis annab joogile lillelise, puuviljase ja kergelt magusa iseloomu.
- Päritolu: San Agustín, Huila piirkond, Kolumbia Andide mäestikust
- Röstitud elaval tulel – traditsiooniline röstimisviis, mis toob esile ubade loomulikud maitsed.
- Röstitase: keskmisest kergem (medium-light roast) – et säilitada ubade õrnad, looduslikud maitsenüansid.
- Maitseprofiil: magus nagu panela, šokolaadine, puuviljane ja kerge tsitruseline noot.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.